Gildewerk Cursussen

De activiteiten die Gildewerk levert zijn laagdrempelig, maar de ambachtelijke werkzaamheden zijn wél een vak op zich. Snel even starten is dus niet verstandig. Gildewerk maakt het u mogelijk om stapsgewijs kennis te maken met een activiteit en goed voorbereid aan de slag te gaan. Wij geven uitgebreide voorlichting wanneer u begint met een activiteit volgens het Gildewerkconcept, maar ook daarna zal Gildewerk u altijd blijven ondersteunen.

Showroombezoek

Voor een eerste oriëntatie nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Wij kunnen u laten zien waaruit de verschillende installaties bestaan, zodat u kunt inschatten welke het meest geschikt zijn voor uw deelnemers. Van veel instal laties hebben wij voorbeeldoffertes voor u klaarliggen, waarmee u gemakkelijk kunt bepalen of een installatie binnen uw budget past. Alleen na een afspraak kunnen wij tijd voor u reserveren. Uw bezoek is uiteraard vrijblijvend en kosteloos.

Kennismakingsen opfriscursussen

Voor instellingen die nieuw willen starten of die nieuwe begeleiders vertrouwd willen maken met de activiteit, houdt Gildewerk kennismakingscursussen. Het gehele procédé wordt doorlopen. Deze cursussen kunnen na afspraak geregeld worden voor een ochtend of een middag en zijn ook gratis. Voor activiteitenbegeleiders die er een tijdje uit zijn geweest, hebben wij opfriscursussen. Het program ma is nagenoeg hetzelfde als van de kennismakingscursussen, maar wij kunnen op verzoek extra aandacht besteden aan specifieke onderwerpen. Ook deze cursussen zijn gratis. Zelf werken met de zeepmachine is overigens niet in deze korte cursussen te behandelen.Vakbekwaamheidscursussen

Voor wie uitvoerig opgeleid wil worden, zijn er de vakbekwaamheidscursussen. Na het volgen van deze 1½ dag durende cursus ontvangt u een diploma met een autorisatie voor uw vakgebied. De cursus is een brede opleiding waarbij alle facetten van uw vak ter sprake komen. De theorie én de praktijk komen uitgebreid aan de orde. Ook is een bezoek aan een instelling die werkt volgens het Gildewerk-concept ingeroosterd, zodat uw horizon verbreed kan worden. De 1½ dag hoeft niet per se aaneen gesloten gevolgd te worden, maar wél binnen één week. Een verkort programma van één dag is ook mogelijk, maar dit geeft nooit recht op een diploma. Bel voor meer informatie over de kosten van de vakbekwaamheidscursussen.

Workshops

Om bij te blijven op uw vakgebied zijn er in het voor- en najaar de workshops. U maakt kennis met de nieuwste trends en technieken en handige tips en trucs komen uitgebreid aan de orde. Voor cursisten uit Nederland en België is er een keuze uit workshops van één dag en is er de tweedaagse workshop die onderwerpen uit de verschillende eendaagse workshops behandelt. Voor cursisten van buiten Nederland en België is er alleen de tweedaagse workshop. Om te weten welke onderwerpen behandeld worden en wat de kosten zijn, kunt u bij Gildewerk de meest actuele workshopfolder opvragen.

Cursus op locatie

Het is altijd mogelijk dat Gildewerk bij u een cursus op locatie verzorgt. In overleg met een docent(e) kunt u zelf het programma bepalen. De cursus op locatie is de enige cursus die zo wel op begeleiders als ook op de deel nemers gericht kan worden. Vraag naar de mogelijk heden.

Doorlopende ondersteuning

Ook buiten deze cursussen biedt Gildewerk u uitgebreide ondersteuning. Als u vragen heeft of wanneer er eens iets niet lukt, dan kunt u ons altijd bellen, faxen of mailen. Wij staan u graag in uw eigen taal te woord om uw vragen te beantwoorden of uw problemen op te lossen.